APC en andere vrouwen-netwerken

Aviva is een internationale "Webzine" vrouwen site met aktuele internationale thema's en listings.

Emancipatie op het Internet Site opgezet vanuit DCE/SZW door IPP en Agora met o.m. info over gelijknamige Conferentie op 19 juni 1997.

Savante is een kritisch tijdschrift over vrouwen, cultuur en wetenschap.

Vrouwenplein is het vrouwenplein in de Digitale Stad van Amsterdam. Diverse deelnemers aan Vrouwen.Net hebben daar hun Home-Page ondergebracht.

WomensNet is het vrouwennetwerk in de Verenigde Staten dat verbonden is met het Institute for Global Communications (IGC), een van de Noord-Amerikaanse APC-netwerken. WomensNet biedt veel informatie voor de "global feminist activist" maar ook interessante links naar NGO's en andere (vrouwen-)organisaties.

womenZnet is het Australische vrouwennetwerk en onderdeel van Pegasus Networks, de Australische vertegenwoordiger van de Association for Progressive Communications. WomenZnet heeft naast leuke Australische links ook internationale links.

Virtual Sisterhood is een wereldwijd elektronisch support netwerk voor vrouwen. Het legt zich toe op het versterken en vergroten van de impact van feministische activiteiten door middel van het stimuleren van het gebruik van elektronische communicatie in de mondiale vrouwenbeweging.

Webgrrls, de Nederlandse afdeling van een internationaal verband van vrouwen om met gebruik van Internet te netwerken, werk- en zakentips uit te wisselen en van elkaar te leren om vooruit te komen in deze technische wereld

| Vrouwen.Net Home Page | Mail Vrouwen.Net | Organisaties | Prijs informatie | Algemene informatie |

Vrouwen.Net wordt ondersteund en gesponsord door Antenna</A - het APC netwerk in Nederland
© Vrouwen.Net 1997